fbpx

CustomBox

Pentru Tine

Descoperă fiecare component in parte

Toate dulapurile din portofoliul nostru pot fi ușor montate și demontate. Află acum din ce materiale sunt construite acestea.

De asemenea, ne ocupăm de instalarea lor în București, Cluj și în alte câteva locații.

La fel ca și fiecare client, un ParkingBox este la fel de unic ca și el însuși. Află chiar aici cum îl poți personaliza!

Caracteristicile Usii

Intrarea Dulapului

Ușile dulapului sunt de tip rulou. Caseta acestuia poate fi aplicată sau incastrată. Actionarea usii poate fi electrica sau manuala

Manuală

Automată

Laterale

Dulapul poate fi configurat cu o laterală sau doua. Ele sunt confectionate din tabla cutată pe structură din oțel 30x30x3.

Lateral

Spate

Dulapul poate fi configurat cu spate sau fară. Componenta e executată din tablă cutată pe structura 30x30x3.

Spate

Capac/Acoperiș​

Capacul confectionat din tabla cutată pe structură din oțel 30x30x3 cu asigurare garantată.


sus

Rafturile din Metal

Despre Dulapurile Metalice

Dulapurile metalice propuse se caracterizează prin versatilitate și funcționalitate, oferind soluții de depozitare eficiente și sigure.

Construite cu o structură solidă din cornier de oțel 30x30x2.5, aceste dulapuri sunt proiectate pentru a satisface diverse necesități de organizare într-un spațiu.

Indiferent de dimensiunea aleasă, de la L2700xA600/800 la L900xA320/400/600/800, fiecare dulap dispune de elemente cheie pentru a asigura un design practic și sigur.

Gama de Culori Universală

3
Gri Argintiu
5
Alb
2
Maro
4
Gri Antracit

Galeria CustomBox

Vrei să-ți configurăm dulapul personalizat ?

Descoperă cum produsele noastre pot face o diferență semnificativă în afacerea ta și află cum poți obține un beneficiu special.

    Shopping Cart